torstai 20. lokakuuta 2011

Patolevy... yes yes, what?

Maaurakoitsija soittaa:
-Sähän lupasit hankkia ne routaeristeet?
-Ööö, joo...
-Ne tarvittais maanantaiaamuksi.
-Onnistuu! Eli siis niitä styrokslevyjä?
-Niin ja kaikki muutkin. Patolevyt, patolevylistat kiinnikkeineen, praimerit ja muut.
-(nyt tipuin kärryiltä ihan totaalisesti, mutta en kehtaa myöntää sitä puhelimessa) Ok. Tilaan ne.

Äkkiä soitto vastaavalle ja tarkempi ostoslista maallikkokielellä. Listan saatuani en vieläkään hiffannut. Se kuitenkin selvisi, että määrät pitää laskea perustussuunnitelmista. Jep, helppo homma. Niinpä siis nappasin perustussuunnitelmat mukaan ja suuntasin lähimpään palvelevaan rakennustarvikeliikkeeseen. Vein ostoslistan myyjälle ja siellä sitten tilattiin tavaraa. Maanantaina sitten nähdään, osuttiinko yhtään oikeeseen.

Kuten kuvasta näkyy, perustuksia tehdään jo. Tää on ihan sika jännää, kun joka päivä tontilla tapahtuu. Saatiin tänään myös vihdoin sovittua autokatoksen pystytyksestä. Se tapahtuu samaan aikaan talon kanssa, joten saadaan sitten tavaraa sateensuojaan, jes.

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti teidän autokatoksen pystytys sujuu vähän joutuisammin kuin meillä. Sen pienen asian ainakin opin, että huomenna ei välttämättä tarkoita edes viikon kuluessa ja viikon loppuun mennessä saattaa tarkoittaa ehkä ensi kuussa.

    VastaaPoista
  2. Aamuinen kirjoitukseni ei tullut läpi, höh. No mutta uusi yritys. Mihin ihmeeseen praimeri tulee. Nuo muut on "tuttuja nimiä" hih. Kiva, tässähän oppii uutta. Meilläkin muutama hankittava=koko talo, ei sen vähempää. Tänään mies oli ostanut styroksin päälle tulevat raudat:) sai niiin halvalla. Meidän mestari ja piirtäjä kyllä mahtaa nauraa meille. Piirtäjä oli itseasiassa tuumannut jo mun serkun miehelle, että siinä on tarkka rouva. Hyvällä onneksi, kai:)
    Tsemppiä !!

    VastaaPoista
  3. On kyllä melko tuttu tunne, että tilailee jotain sellaista mistä ei ole harmainta aavistustakaan. Tai sitten, että työmaalla tarvii jotain sellaista, minkä olemassaolosta ei edes tiennyt aiemmin :)

    -Juha

    VastaaPoista