lauantai 1. lokakuuta 2011

Puut lähti

No nyt alkoi tapahtumaan! Keskiviikkona tavattiin maaurakoitsijaa ja sovittiin maatöistä. Torstai-iltana vielä arvottiin, että missäs se tontin raja nyt sitten meneekään ja käytiin ripustelemassa naru merkiksi metsuria varten. Aika viime tinkaan jäi, kun perjantaiaamuna metsuri oli jo tontilla pistämässä puut sileeksi. Ja siistiä jälkeä tuli! Illalla kun käytiin ihmettelmässä, niin tontti oli vain kasa kaadettuja puita. Perjantaina oli talomyyjä myös käynyt nakuttelemassa kyltin tontille. Tonttikeskuskin tuli postissa tällä viikolla ja sille pitäisi nyt viikonloppuna rakentaa teline.

Maanantaina tulee kaivuri siistimään puut pois, repimään kannot ja raaputtelemaan pintamaat. Tontilla on muutamia auton kokoisia kiviä, jotka räjäytellään atomeiksi keskiviikkona. sen jälkeen tehdään maatyöt loppuun. Perustusten tekoa siirrettiin vähän eteenpäin niin ei tule turhaa kiirettä.

Postiluukusta kolahtelee päivittäin paksuja kirjekuoria: lvi-suunnitelmia, rakennesuunnitelmia, sähkösuunnitelmia, kalustesuunnitelmia ja kaikenlaisia allekirjoitettavia sopimuksia. Kohta pitäiskin tehdä yksi kivoimmista päätöksistä, nimittäin valita keittiö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti