sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Valmistutaan ehkä etuajassa

Koko viikon on talolla ollut melkoinen huiske. Sisällä laatoittaja on viimeistellyt kosteiden tilojen laatoitukset ja ulkona timpuriporukka teki terassit ja ulkopinnat lähes valmiiksi.

Nyt talo näyttää viimein siltä, miltä lupakuvissa. Ulkopuolelta puutuvat enää kattoturvatuotteet ja nurkkalaudat sekä valaisimet. Lisäksi toki vielä portaat, jotka täytyy jatkaa maahan saakka. Designtalon puolesta kun toimitetaan vain yksi porras per terassi. Eikä siinä vielä kaikki, kesällä on tarkoitus myös laajentaa olohuoneen edustan terassia, jotta siinä voi ottaa arskaa ja syödä mansikoita. Ja roskiskatos. Ja maalaus. Ja nurmikko. Ja pihalaatoitukset. Joo, onhan sitä.

Harja oven pielessä merkkinä siitä, että täällä asutaan... kohta.


Touhuttu ollaan mekin viikonlopun aikana. Talo oli melkoisen sotkuisessa kunnossa, kun pariin viikkoon ei olla päästy siivoamaan. Lattiat olivat niin täynnä työkoneita, sähköjohtoja, purkkeja ja purnukoita, ettei niitä uskaltanut mennä siirtelemään. Koko viikonloppu siis siivotiin ja nyt talo on valmis vastaanottamaan kalusteet, joita alkaa ensi viikolla tulemaan.

Näyttää siltä, että talo valmistuu etu ajassa. Ainakin taloesittelyä on aikaistettu kolmella viikolla. Voi siis olla, että päästään jo maaliskuun lopulla muuttamaan. Jebajee.

2 kommenttia:

  1. Räystäiden aluset on näköjään sileää lautaa nykyään... voi onnelliset, maalaushommat aikalailla helpommat! Meidän talo valmistui joulukuussa ja on ne vanhan malliset vielä :/

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Hienoa että talo valmistuu ajoissa! Meilläkin jossain vaiheessa pyöri extranetissä talonäytön ajankohta tämän kuun lopulla, mutta siirtyi maaliskuun puoliväliin, minkä pitäisi olla se viimeinen valmistumisen takaraja meillä. Tällä hetkellä talolla tosin näyttää siltä, ettei talo siihen mennessä valmistu. Eikä DT:n korvaukset hirveästi myöhästymisestä tule lohduttamaan kun nykyinen asunto joudutaan luovuttamaan pois maaliskuun aikana :(

    Nuo räystäslaudat saatiin ainakin me itse valita, joko tuollaiset "perinteiset", jotka kaustisiin "kuuluu" tai sitten avoräystäät, jotka mm. hailuodoissa on... jos nyt samasta asiasta puhutaan.

    VastaaPoista