sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Asentajaa odotellessa



Talo alkaa täyttyä kaikenlaisesta tavarasta, jotka odottavat paikoilleen asennusta. Olohuone ja pari makkaria on täytetty kaapeilla, kolmannessa makkarissa majailee ilmanvaihtokone, ilmalämpöpumppu, suihkut, wc-pöntöt, ulkovalaisimet ja muuta pienempää tavaraa. Odotettavissa on siis ensi viikolla aikamoista hulinaa kun niitä aletaan laittaa paikoilleen.



Talon ulkopuolella on DT:n hommat valmiit. Ulkoverhous on siis viimeistelty ja kattoturvatuotteetkin päästiin vihdoin perjantaina asentamaan. Ulkohommissa meinasi käydä hassusti kun DT asensi ensin vahingossa meille tulleet nurkkapellit. Itse ei osattu asiaan heti puuttua kun luultiin, että nurkkalaudat tulee vielä peltien päälle. Alunperin ollaan siis tilattu nurkkiin laudat, eikä pellit. Päätettiin kuitenkin asia vielä varmistaa työpäälliköltä ja niinhän siinä olisi käynyt, ettei lautoja olisi koskaan tullut. Tomerasti kuitenkin tarttuivat toimeen ja nyt on nurkat jo oikella mallilla.



Itsekin ollaan päästy tekemään muuta kuin siivoamista ja tavaran kantamista. Etukuistille nikkaroitiin väliaikaiset portaat (kiitos isälle!) ja pojan huoneseen laitettiin kuvatapetti (kiitos äidille!). Sauna sai myös väriä pintaan (kiitos itselleni!). Kantamisesta tuossa jo mainitsinkin, mutta oli kyllä tähän mennessä ylivoimaisesti isoin urakka tuo kiintokalusteiden sisäänkanto, kun tavaraa oli 13m3. Superkiitokset naapurin isännälle ja sukulaistädille avusta!

Saunan paneelit vahattu supi-saunavahalla.

1 kommentti:

  1. Nuo saunan seinät näyttävät kyllä tosi hyviltä! Meille on tulossa se ihan perussauna eli jotain vastaavaa käsittelyä on varmasti luvassa.

    VastaaPoista