perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kuvia valmiista talosta

Talo on vihdoin valmis. Pari viimeistä viikkoa on hurahtanut nopeasti tarkastusten, talonäytön ja muuton parissa. Talo on juuri niin ihana kuin mielikuva siitä oli ajatuksissa. Kokonaisuus on toimiva ja valinnat ovat osuneet nappiin.

Erityisen tyytyväisiä ollaan kodinhoitohuone, kylppäri, sauna, vaatehuone, WC yhdistelmään, joka ideoitiin itse. Me siis lisättiin WC kodinhoitohuoneen yhteyteen ja käännettiin vaatehuoneen sisäänkäynti KHH:n puolelle. Vähän mietitytti WC:n ja vaatehuoneen pienet koot suunnitteluvaiheessa, mutta valmiina ovat juuri sopivia meidän tarpeisiin.

Koska mieltä saa ja pitää muuttaa, niin päätettiin viimeisellä viikolla laittaa eteiseen tapetti. DT:n maalari oli tulossa korjaamaan eteisen seinän epätasaista maalipintaa ja kysästiin, että voisiko sittenkin tapetoida seinän maalauksen sijaan. Tämä sopi hänelle, joten käytiin ostamassa tapetti ja saatiin se seinään ennen muuttoa.


Keittiössä on hyvin tilaa ruuanlaittoon ja oleskeluun. Induktioliesi on kyllä ehdoton.

Asuntonäytöllä eniten huomiota herättivät olkkarin isot ikkunat, joista tulvii valoa päivisin. Kuvien ottohetkellä on tosin jo ilta. Tummat seinät toimivat hyvin vaalean kalustuksen ja lattian kanssa. Lattian vaihto muuten oikeasti kannatti, sillä tämä uusi on paljon laadukkaamman oloinen.4 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta kodista! Hyvältä näyttää! Olohuoneen ikkunat on teillä kyllä aivan ihanat!

  VastaaPoista
 2. Onnea, onnea uuteen kauniiseen kotiin. Kylläpä rakennusprojekti sujui vauhdilla. Pikkumiehelle erityiset terveiset! Sanne

  VastaaPoista
 3. Onnea valmiille talolle! Hienolta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Livenä koti oli vieläkin kauniimpi! Kuvat eivät tee ihan oikeutta.

  VastaaPoista