maanantai 30. tammikuuta 2012

Ei yhtään valkoista seinää.

Jo ala-asteella opettaja neuvoi, että maalaukseen ei saa jättää yhtään valkoista näkyviin. Niinpä ei mekään sitten jätetty, vaikka muita opettajien kultaisia neuvoja ei aina noudatetakaan. Talolla kävi siis viime viikolla maalari toteuttamassa meidän visiot ja saatiin mitä tilattiin, pallljon väriä. Sävyt vastasivat tosi hyvin värikarttojen värejä. Kuvissa värit eivät tietenkään näytä siltä, miltä luonnossa.

Lattiasta tulee tosi vaalea, lähes valkoinen, ja ikkunanpielet ovat valkoiset. Kivasti pääsevät siis värit esiin ja haluttiinkin käyttää ihan voimakkaita sävyjä. Huonekaluissa tullaan noudattamaan hillittyä linjaa, vaaleita sävyjä ja murrettuja värejä.

Talon ainoa tapetti on isommassa vessassa.


Master bedroom. Ghost Bustersissa tuli ensimmäisenä mieleen vaahtokarkki, niin tästäkin :)


Kodinhoitohuone, jonne tulee cappuccino väriset kaapit. Vasemmalla ovet pikkuvessaan ja vaatehuoneeseen, joissa sama väritys. Takana kylppäri.


Olohuone


Pikkumiehen huone. Takana näkyy keittiön ja olkkarin seinää. Tänne tulee yhdelle seinälle kuvatapetti.


Keittiö. Tänne tulee valkoinen kaapisto, musta taso ja valkoinen välitilalaatta.


Makuuhuone 3.


Yleiskatsaus olohuoneesta eteiseen päin.

5 kommenttia:

  1. Moi,
    Hienolta teillä näyttää. Meille tulee myös talo "hyppyrin juurelle", eli sama kaupunki, hieman kauempana hyppyristä vain :).

    Kyselisin teidän makuuhuone 3:n maalin sävyä. Eli tuo maitokahvi tai ruskea, miksi sitä pitäisikään sanoa?

    Meillä on sisustusvalinnat ilmoitusta vaille valmiit ja ihastelin nyt teidän sisustusta. Upealta näyttää. Meille tulee hieman vaaleampaa, mutta kyllä teillä on silti mielestäni upeat värit.

    Mukavaa pakkastalven jatkoa!

    Terveisin,
    Asta

    VastaaPoista
  2. Kiitos Asta kommentistasi!

    MH3 sävy on Vulkaniitti S486. Se on juurikin semmonen maitokahvi, oikein nätti sävy.

    VastaaPoista
  3. Moikka!
    Luin toisesta blogista kommenttisi siitä imurista lattiavalun jälkeen. Onko se tuo mötikkä mikä näkyy keittiökuvassa vasemmassa ylänurkassa? Eli onko se sisäpuolella liesituulettimen hormissa?

    Meillä ei ole mitään imuria, putki kyllä, mutta ei siitä mitään imuriksi kutsuttavaa ole mielestäni. Putki on auki katolle ja kyllä sieltä hieman ilmaa kulkee, muttei siinä vetoa ole.

    Asta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Asta!

      imuri on juurikin tuossa keittiön nurkassa, liesituulettimen hormissa. Siitä kuuluu ihan liesituulettimen kaltainen hurina kun se on päällä, eli piuha kiinni. Työpäällikkö kävi laittamassa imurin kiinni heti lattiavalun jälkeen (oisko ollut seuraavana päivänä) ja sähköt vedettiin ulkoa tonttikeskuksesta. Imuri imi valusta syntyvää kosteutta pois ja vasta nyt se on otettu pois päältä.

      Poista
  4. Moi!

    Ihania värejä kertakaikkiaan, ja en voi olla ihastelematta takkaa, se on niin kaunis! (siis ilman pahveja :)) Ja tuo tapetti vessassa on tosi kaunis myös, kyllä kelpaa nenää puuteroida siellä!

    Pian on valmista! Oujea!

    T. Suski

    VastaaPoista