perjantai 20. tammikuuta 2012

Lumi yllätti raksaajan




Tämä talvi on ollut rakentajalle armollinen. Päästiin todella pitkälle ennen kuin piti tarttua lumikolaan. Vaikka ollaan jo tammikuussa niin hieman tuo lumentulo yllätti ja tavarapinoja on saatu kaivaa hangesta. Kuitenkin lumityöt näin ensimmäisenä talvena omalla pihalla tuntuu lähes pelkästään mukavalta tavalta viettää talvi-iltoja ja onhan tämä Lahti selkeästi myös talvikaupunki. Meillä lähtee hiihtoladut melkein takapihalta ja tuntuu, että mitä enemmän on lunta sitä enemmän ihmisiä on liikkeellä. Pitäisköhän itsekin kokeilla murtsikkaa 15 vuoden tauon jälkeen?

DT:n porukka on ahkeroinut tällä viikolla sisäseinien levytykset ja katon paneloinnin. Ja on kyllä hyvännäköistä jälkeä! Ollaan oltu muutenkin tyytyväisiä timpuriporukkaan, joka töiden jälkeen aina siivoaa jälkensä ja jättää rakennusjätteet lajiteltuina jätesäkkeihin ja pinoihin. Siitä vaan tulee hyvälle mielelle kun illalla menee talolle siivoamaan ja työtä on paljon vähemmän kuin odotti.






Nyt kateelliset silmät kiinni: me lähdetään ensi viikoksi etelään. Ihanaa rentoutumista poissa arkiaskareiden parista. Vihti here we come!

2 kommenttia:

  1. Hep, kateellinen täällä. Kelpaisi eteläreissu meillekin ja vielä talokin tuolla valmiusasteella ;).

    VastaaPoista
  2. Mukavaa reissua!!! Hyvin hyvin kateellinen ;) Hyvältä näyttää talo!

    VastaaPoista