tiistai 10. tammikuuta 2012

Sisäseiniä ja sisustusta

Onpas ollu pitkä suvantovaihe tai siltä se tuntuu, kun pariin viikkoon ei oo ollu sitä jatkuvaa tulipalokiirettä. Melkein jo ehti hengähtää, mutta ei ihan. Myrsky ja lumisateet käskyttivät sopivasti pihahommiin. Takkaakin on tullu polteltua.



Ensimmäiset sisustushankinnatkin on saatu tehtyä. Ostettiin nojatuoli ja keittiön ruokailuryhmäkin on valittu. Tekis mieli ostaa jo kaikkea muutakin, mutta ei tänne kaksioon enempää mahdu :) Kivasti alkaa jo muotoutua mielessä tuleva sisustustyyli ja värimaailma.

Sisähommat jatkuvat tällä viikolla seinien levytyksillä ja paneloinneilla. Sauna tehtiin ensimmäisenä ja viikonloppuun mennessä pitäisi olla kaikki seinät pystyssä. Huomenna saapuu sisustustarviketoimitus eli maalit, tapetit, laatat ja muut pintamateriaalit.


Sarjassamme "omakotirakentajan pakolliset hankinnat" tuli tällä kertaa hankittua kirves ja lumikola. Kirves tosin vasta sen jälkeen, kun huomasin, että klapien pilkkominen pienemmiksi puukolla ja vasaralla on pikkuisen työlästä.

2 kommenttia:

  1. Näitä omakotitaloasujan hankintoja kyllä on tullut täälläkin jo tehtyä, lumikola ja kirves löytyy! Innolla odotan että mekin päästisiin takkaa polttelemaan, ja että alkaisivat tehdä sisäseiniä.

    Kiva on kyllä nähdä kuvia muidenkin projekteista ja katsella edistymistä :)

    VastaaPoista
  2. Pakkanen pihalla ja tuli OMASSA takassa ritisten ja lämmittäen on ihanaa!

    VastaaPoista