torstai 10. marraskuuta 2011

Eilisen karkit ovat yhteisiä

Nyt kun ollaan jo kokeneita talonrakentajia, on aika antaa hyviä vinkkejä aloittelijoille. Saa näistä toki oppia ottaa muutkin konkarit.

Raksalla kuluu helposti suunniteltua enemmän aikaa. Ota siis mukaan naposteltavaa, josta saa paljon energiaa. Karkit ovat parhaita. Näin vältät nälkäkiukun ja työt sujuvat paljon paremmin.

Jos lähdet raksalle puolison kanssa, ostakaa molemmille omat karkkipussit. Ei tule kinaa valintatilanteessa ja molemmat saavat syödä omaa tahtia.

Ja sitten kultainen sääntö. Eilisen karkit ovat yhteisiä. Eli, jos toinen säästelee karkkeja yön yli jättämällä osan syömättä, saa seuraavana päivänä toinen napsia niitä pussista kuin omiaan.

Näin ollaan menty ja talo nousee kovaa vauhtia. Aluskate on asennettu ja peltejä odotellaan. Autokatokseen tehtiin tänään sähköt ja sen pitäisi valmistua ensi viikolla. Saatiin tänään sovittua, että talon lattiavalun tekevä porukka valaa samalla autokatoksen varaston lattian. Viikon paras uutinen oli kuitenkin se, että meidän ei tarvitse sulattaa hiekkaa, vaikka sellainen Designtalon projektisuunnitelmassa oli meille merkitty. Ei kuulemma vielä ole oikea talvi.

6 kommenttia:

  1. Voiko tuota karkki-kikkaa soveltaa myös muissakin hetkissä kuin vain talonrakennuksessa? Oletteko kokeilleet, että toimii?
    T. Suski

    VastaaPoista
  2. Heh, tärkeitä neuvoja. Ehkä onkin kokeiltava :)

    -Juha

    VastaaPoista
  3. Sun blogisi saa kyllä aina hyvälle tuulelle :)

    VastaaPoista