torstai 3. marraskuuta 2011

Siinä se talo nyt on :)

Fiilikset on ihan katossa, vaikka kattoa ei vielä olekaan. Koko päivän ajan seurattiin malttamattomina ja pyörällä päästämme, kun seinä toisensa jälkeen nostettiin rekan lavalta perustusten päälle.


Pystytysporukka oli jo hyvässä vauhdissa tontilla, kun itse saavuttiin kahdeksan jälkeen paikalle. Puoleen päivään mennessä olivat jo seinät pystyssä.


Tontilla oli tänään muutenkin kova säpinä, sillä kaivinkonemies tuli yllättäen tasoittamaan tonttia. Oli saanut niin hyvää maata naapurityömaalta, että päätti täyttää sillä meidän kuopat. Mahtavaa palvelua, sillä alkuviikosta puhuttiin, että tasoitukset saattavat jäädä vasta kevääseen, koska tontti on ollut niin mutainen, ettei sinne olisi kannattanut kaivinkonetta upottaa. Tästä tosin seurasi se, että juuri aamulla tontille tuodut rakennustarvikkeet piti siirtää pois kaivinkoneen tieltä. Onneksi oli nosturi ja näppäriä työmiehiä.



Pimeä tuli, mutta työt jatkuivat ja kello 17 näytti jo tältä.


Designtalo sai työnsä valmiiksi, mutta meillä päivä vielä jatkui. Illan viimeisenä hitaana tanssittiin autokatoksen kanssa. Koko päivä oltiin jännitetty, mihin ihmeeseen se autokatos puretaan, kun tontti oli ihan täynnä tavaraa ja työkoneita. Valtavan kokoinen nosturi oli juuri siinä, mihin oltiin suunniteltu autokatoksen tavaraläjä laitettavaksi. Meille oli sanottu, että autokatos tulee iltapäivän aikana. Kävi todella hyvä tuuri, että autokatoskuskilla oli ollut aamulla ongelmia ja toimitus viivästyi usealla tunnilla. Lopulta täysperävaunurekka toi autokatoksen kello 18:30, vain puoli tuntia sen jälkeen, kun nosturi oli lähtenyt. Huh, ei ollu ees tiukalla.


Ja loppuun vielä eka kuva talon sisältä.

3 kommenttia:

  1. Oisko nyt tyhjää tilaa vuokrattavana ;o>

    VastaaPoista
  2. Ois joo. Harmi kun ei ole vielä joulu, kun nyt mahtuis toooooooosi korkea kuusi sisälle :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää! Siitä se nyt ihan konkreettisesti sitten lähtee etenemään :)

    VastaaPoista