tiistai 22. marraskuuta 2011

Kotini on linnani?

Designtalo toi kotiovelle asti ison kasan sisustustavaraa, joista pääsimme valitsemaan parhaat päältä. Kaakeleita, laattoja, tapetteja, värikarttoja maaleista, listamalleja ja vaikka mitä tavaraa leviteltiin eteisen lattialle. Niitä siinä pari iltaa katseltiin ja löydettiinkin tosi hyvät vaihtoehdot. On muuten pikkuisen helpompaa tehdä valinnat näin, kun vertaa siihen, että pitäisi juosta ympäriinsä etsimässä milloin mitäkin. Designtalon valikoima on kohtuullisen laaja ja tarvittaessa perusvalikoiman ulkopuoleltakin voi tilata normaaleja kuluttajahintoja halvemmalla. Itse löydettiin perusvalikoimasta melkein kaikki pintamateriaalit, pari tapettia ja keittiön välitilan laatat ostetaan muualta.

Saatiin vihdoin avain ja päästiin räpsimään vähän kuvia talon sisältä, jossa on nyt tehty LVI-töitä. Lattialämmitys on asennettu ja odottaa ensi viikolla tehtävää lattiavalua. Ilmanvaihtoputket laitettiin viime viikolla. Tontille on parissa päivässä ilmestynyt ihan älytön määrä roskaa, niin paljon, etten kehdannut edes kuvaa laittaa :) Justhan me siivottiin viime viikolla.


Katto on vielä auki sivusta, niin päästiin kurkkaammaan sinnekin. Näyttää ihan hamsterin häkiltä, mutta isompi, kaikenlaisia putkia siellä menee, mutta juoksupyörä puuttuu.

Ai niin, joku kaukolämpödude kävi kaivamassa vallihaudan autokatoksen eteen, siinä on silta ja kaikki. Soitti sitten sopivasti keskellä päivää ilmoittaakseen, että on tulossa parin tunnin päästä kaivamaan ja että kaikki tavarat autokatoksen edestä täytyisi siirtää pois. Meillä ei ollut mitään tietoa, että tällainen kuoppa täytyy vielä tehdä. Pikku ylläriä näköjään pukkaa aina välillä. Onneks oli sinä päivänä kaksi autokatoksen pystyttäjää paikalla, niin saivat homman hoidettua. Itse ei oltaisi millään päästy paikalle.



Nyt ollaan jo vähän täpinöissään tosta vallihaudasta. Tässä jo mietitään, josko pyydettäisiin niitä samantien kaivamaan kuoppaa koko talon ympäri. Asuttaisiin kuin kuninkaalliset linnassa. Tarvitseekohan kuopalle rakennusluvan?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä noin hienolle kuopalle ei tarvitse mitään lupia. Naapurit vaan kateelliseksi ;)

    VastaaPoista