tiistai 6. maaliskuuta 2012

DT osaa yllättää, positiivisesti.


Eilen mentiin talolle illansuussa ja yllätys oli melkoinen, kun kaikki kiintokalusteet oli asennettu. Tiedettiin kyllä muiden DT blogien perusteella, että Topi asentajat tulevat aika pian kalustetoimituksen jälkeen, mutta silti ihmetellä täytyy, miten nopeasti saivat homman tehtyä.

Keittiön kulmaus. Kinkkukin jo paistuu uunissa.WC 1Eteisen peilikaappi, jonka päälle tulee ilmalämpöpumppu. Topin asentajat olivat samalla koteloineet jakotukin tuonne kaapin sisään.Kodinhoitohuoneen kaapistoja.


Makuuhuone 2


6 kommenttia:

 1. Olette valinneet tosi kivan keittiön! Mitä materiaalia taso on?

  VastaaPoista
 2. Sielläpä alkaa näyttää jo valmiilta! Milloinkas teillä on muutto?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anonyymi, taso on mustaa laminaattia.

  MettaD, muutto on todennäköisesti parin viikon sisällä.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis tuo teidän WC! Ihana tapetti!

  VastaaPoista
 5. Taidanpa varottaa jo nyt, teilläkään ei näytä olevan suojattuna nuo laatoitukset. Meillä suojauksia ei ollut lainkaan ja kas kas, kipsi- ja betonipöly ei lähde tummasta saumasta pois. Meillä on tapeltu uudelleensaumauksesta nyt muutama viikko, vaikka lopputarkastuspöytäkirjaan sen tekeminen kirjattiin. Saatiin kuitenkin tahtomme läpi ja muutaman viikon päästä pitäisi olla saumaus. Saumavärinä meillä oli grafiitinharmaa ja saumat vaihtelivat lähes valkoisesta tummaan, riippuen oliko kohdassa kävelty vai ei:(

  VastaaPoista
 6. Todella kauniit kaapit ja keittiö!
  Meidän pitäisi saada omamme näinä päivinä talolle.. Tosin hommat vähän viivästyneet ja voikin olla että toimitus siirtyy.
  Itse en edes oikein tarkkaan muista miltä se tilattu köökki näyttää tai kaappien ovet..
  Mutta ihanaa on nähdä ne asennettuna paikan päällä ja toivottavasti vielä pian!

  VastaaPoista