tiistai 13. maaliskuuta 2012

Vähiin käy päivät

Ulkovalo takakuistilla


Talon pitäisi suunnitelmien mukaan olla parin viikon sisällä valmis. Ajan pitäisi kyllä loppuhommiin riittää, jos vaan puuttuvat tavarat saapuu ajoissa. Tällä viikolla pitäis tulla vielä kodinkoneet, lattiat, listat ja lauteet. Vähän pistää jännittämään...

Laatoittaja kävi viimeistelemässä oman osuutensa nyt kun kiintokalusteet on kiinni. Eli välitilalaatat on paikoillaan. Keittiössä laatoittaja sai kyllä nättiä jälkeä aikaiseksi, vaikka meidän itse hankkima laatta ei ollutkaan mitoiltaan ihan passeli. Tosi hyvältä näyttää! Muutenkin kaikki laatoitukset on tosi siististi tehty ja ollaan oikein tyytyväisiä.

KHH välitila. Samaa laattaa on myös vessoissa.Keittiön välitilalaatta


Kiintokalusteiden suhteenkaan ei ole mitään valittamista. Muutama ovi menee vaihtoon kolhujen takia ja jokunen hylly puuttui. Siinäpä kaikki.

Sähkömiehet hoiti oman osuutensa eilen ja nyt meillä on vihdoin valoa talossa. Oli ihana tunne saada napsauttaa valot päälle seinän katkaisimesta kun tähän saakka ollaan menty raksavaloilla ja fikkareilla.

Seuraavaksi tulee sitten putkimies laittamaan hanat, pöntöt ja iv-koneen.

3 kommenttia:

  1. Vautsi! Voi vaan kuvitella minkälainen ihana fiilis on kun ekaa kertaa pääsette kokkailemaan, saunomaan ja elämään elämää uudessa kodissa! Niin kaunista ja kodikasta!

    T. suski

    VastaaPoista